Jahić i Salatić dobili novog trenera u Grasshoppersu

Pierluigi Tami

Jahić i Salatić dobili novog trenera u Grasshoppersu

Bh. internacionalci Sanel Jahić i Veroljub Salatić dobili su novog trenera u švicarskom prvoligašu Grasshoppersu.

Popularne "Skakavce" u nastavku sezone vodit će 53-godišnji stručnjak Pierluigi Tami, koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio U21 i U18 selekciju Švicarske, te bio pomoćni trener u A timu. 

"Dobili smo trenera kakvog smo tražili i vjerujemo da ćemo s njim pronaći izlaz iz krize. Tami uživa u velikom ugledu u švicarskom fudbalu i od samog početka bio je preferirani kandidat", saopštili su iz Grasshoppersa. 

Tami je potpisao ugovor do ljeta 2016. godine, a na klupi Grasshppersa naslijedio je Michaela Skibbea koji je preuzeo turski Eskisehirspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.