Jahić za SportSport.ba otkrio prepisku sa Jusufovićem

"Kako te nije sramota, neka fizioterapeuti igrače masiraju snijegom!"

15

Komentari (15)

pjanke.sa
Kakav je ovo cirkus u Slobodi pa gori ste i od FK Siromah doo
zgembo.popuslic
Bitno je da ste vi milioneri al vas jede sto je ipak jedan siromah zavrsio ispred vas na tabeli. Toliki milioni i nista, opet prosjecan klub
pjanke.sa
Znas bolan zgembo dobro da se to kod nas kaze: „I corava koka zrno ubode“ ;-)
zgembo.popuslic
Ma pusti se ti nas, nego ste vi problem, tolike pare i najavljivanje neke dominacije a evo treca sezona mrka kapa, malo jaci od kisele vode :)
pjanke.sa
Ma malo realnosti brate, nasi problemi i vasi problemi su veoma razliciti. A da ti dokazem koliko smo veliki, sada trenutno veci od vas, cinjenica je da kad mi izborimo samo Europu je neuspjesna sezona. A vi kad izborite Europu kao sa ste titulu uzeli. Jos jedna cinjenica potvrdjuje nasu velicinu a to je da ste se radovali nerijesenom rezultatu u sva tri derbija ove sezone.
zgembo.popuslic
Kolko se sjecam i vasi su slavili evropu poslije pobjede protiv Veleza, svirala se harmonika, trener govorio kako je ispunjen cilj. Niko iz uprave nije reko da je sezona neuspjesna iako bi trebala bit s obzirom koliko imate finansija. A mi slavili evropu jer ako cemo realno kao sto kazes, ko je ne bi slavio kad znas da ti je klub prije pocetka sezone bio pred gasenjem sa milion nekih dugovanja prema svakom i da se ekipa jedva skupila i pripreme odradila gdje je odradila. Sve u svemu da ste vi u nasoj poziciji, vi bi tri dana kruzili po gradu i slavili evropu jer znas koje ti klub sve probleme ima i opet je zavrsio kao treci na tabeli. A to koji je klub veci, to je prepucavanje za malu djecu. Svakom je njegov klub najveci i najbolji. Mi slavili bod protiv vas jer je izboren dva puta u 96-toj minuti a isto tako bi ga slavili protiv bilo koje druge ekipe. Ako si imalo navijac znas koji je gust kad tvoja ekipa zabije go u zadnjim minutama a znas ds taj go vrijedi bod ili tri.
Slobodazauvijek1
Bravo Jaha iznesi sve i reci kako je bilo!!!!!!!!! Svaka ti cast !!!!
Mustafa
Gdje ste bili kad je grmilo? Proso voz i pregazio Slobodu vratice se u Premijer ligu za desetak godina
rabodimis
Jahicu da si bio malo hrabriji pa progovorio o problemima i ludom direktoru mozda bi se sta i zalijecilo, bilo je prostora. Direktor ko da ovce cuva a ne vodi klub sa 100 godina tradicije, papak pravi. Uopste mi nije jasno zasto svi sutjeli i trpili, isto nenormalni, ima tu igraca sa finim karijerama i sve im je to bilo prihvatljivo ?? Boze ti sacuvaj.. Fol cuva se "prljav ves" XD hladno dopustili papku da radi sta god hoce, bez ijedne rijeci. Umjesto da panicno reaguju na njegove ludosti oni mu bili vjetar u ledja..
Sramota za grad , klub da jedna obična fukara sa tribina , jedan balavac postane generalni direktor fudbalskog kluba slobode . Očigledno je da se malo generalni osilio , pa ide ona stara neko mu je možda rekao " sramota da tražite bilo šta kako igrate " Mislio je dečko ako voli slobodu da je uhvatio boga za muda jedno je lutko navijati a za tebe velik zalogaj biti direktor !!! Kako god jedno se zna bio si generalni direktor i sloboda je ispala , ili ako mu je lakše za tvoje vrijeme dok si bio tu sloboda je ispala !!!
Bobinho1921
Sloboda postala gora od Torpeda,ne zna se ko je veci cirkus od kluba
rabodimis
Sreca pa ste vi vazda bili uvezani, muzete budjetski novac desetinama godina, kompletna drzava placa renoviranje stadiona koji vam je sda-kartel na prevaru poklonio, milostinja vam je glavni izvor prihoda.. Vi ste pravi primjer uspjeha, zavidimo vam svi, iskreno.. PS Zamisli da svi ostali klubovi dobiju njihove stadione nazad u vlasnistvo, da mogu zaradjivat ko vi bar na poslovnim prostorima. Kako bi ljudi bili sretni. VI jedini imate vlasnistvo nad stadionom u drzavi, sigurne bar osnovne prihode, stalno vam nesto neko pomaze i donira.. Uvijek ste najjadniji, najuplakaniji, najglasniji sa daj, daj, imate cak i svoj humanitarni broj, jedini u BiH-a.. I ti kazes nekom da je cirkus ?? XD
pjanke.sa
Pusti brate @rabodimis Bobinja vidis da je popio vecu dozu boba pa ne zna sta pise.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.