Jahić: Ne skrivam, želja mi je vratiti se u reprezentaciju

Dobre igre u Švicarskoj

Jahić: Ne skrivam, želja mi je vratiti se u reprezentaciju

Grasshoppers bodovno se izjednačio sa Baselom na tabeli Super lige Švicarske. Skakavci su sinoć u gradskom derbiju rezultatom 2:0 porazili Zurich i dospjeli na diobu liderske pozicije, iz istina, utakmicu manje Basela koja je na programu danas protiv Thuna. 

Sanel Jahić ustalio se u startnoj postavi Michaela Skibbea, a i na sinoćnjem meču bio je jedan od najboljih igrača Grasshoppersa.

„Bilo je izuzetno teško, željeli smo nastaviti niz pobjeda i približiti se Baselu, a na svu sreću u svojoj namjeri smo na kraju uspjeli. I ranije sam govorio da je cilj osvojiti naslov prvaka, a pitanje titule mislim da će se riješiti za tri sedmice u direktnom okršaju sa Baselom,“ kaže Jahić u kratkom razgovoru za SportSport.ba.

Obzirom da igra standardno i kvalitetno u jednom od najboljih klubova Švicarske, Jahić se nada da će selektor Safet Sušić ponovo obratiti ažnju na njega.

„Ne skrivam, želja mi je vratiti se u reprezentaciju i biti dio tima koji će putovati na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Cilj mi je nastaviti sa dobrim igrama u klubu, a uz titulu prvaka kojoj se nadamo, vjerujem da bi i poziv mogao doći,“ dodao je Jahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije