Jahić: Nema se šta kriti, želimo osvojiti Kup!

Najveći uspjeh Karabukspora u istoriji

Jahić: Nema se šta kriti, želimo osvojiti Kup!

Ekipa Karabukspora napravila je najveći uspjeh u svojoj istoriji, plasiravši se u polufinale fudbalskog Kupa Turske.

Karabukspor je danas sa minimalnih 1:0 bio bolji od Bolaspora, te će u polufinalu za protivnika imati Fenerbahce, koji je u svojoj istoriji četiri puta osvajao ovo takmičenje.

 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanel Jahić proveo je na terenu svih 90 minuta u današnjoj pobjedi, te je bio izuzetno zadovoljan rezultatom koji je njegova ekipa ostvarila.

 

"Danas smo odigrali skroz dobro i mogu reći da smo zasluženo pobijedili. Promašili smo jedanaesterac, a sudija nam je poništio i jedan čist gol. Ali, nema veze, pobjeda i plasman u polufinale su tu", kaže Jahić neposredno nakon utakmice u razgovoru za SportSport.ba.

 

"Ovo je prvi put da se Karabukspor plasirao među četiri najbolje ekipe u Kupu Turske i grad je u euforiji. Nema šta da se krije, mi sada želimo otići do kraja i osvojiti Kup. U polufinalu nas čeka Fenerbahce, koji je bez ikakve sumnje favorit. Međutim, mi tu nemamo baš ništa izgubiti jer smo već sada napravili veliki uspjeh. Idemo rasterećeni i to bi mogla biti naša prednost", dodao je Jahić.

 

 

 

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.