Jahić van terena barem mjesec dana

Prvotimac AEK-a povrijedio stopalo

Jahić van terena barem mjesec dana

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanel Jahić povrijedio se u pobjedi svog AEK-a na gostovanju kod Arisa u nedjelju, te će van terena provesti barem mjesec dana.

Jahić je zbog povrede stopala napustio teren u 60. minuti susreta koji su u Solunu igrali domaći Aris i atinski AEK, a nakon što je jutros obavio medicinske pretrage, ustanovljena je povreda zbog koje ga na terenu neće biti barem mjesec dana.

"Doktor mi je jutros rekao kako me neće biti na terenu najmanje mjesec dana zbog povrede stopala. Možda pauza bude i duža od mjesec dana, u zavisnosti od toga koliko brzo rana bude zacijelila", kazao je Jahić za SportSport.ba.

"Nije mi lako jer mi predstoji duža pauza, a to ni za jednog fudbalera nikada nije dobro. Ali, nadam se da ću se vratiti fudbalu što je prije moguće", dodao je naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.