Jahić: Važna pobjeda, na ruku nam je išao i remi Basela

Naš internacionalac zaigrao od prvog minuta

Jahić: Važna pobjeda, na ruku nam je išao i remi Basela

Po prvi put je Sanel Jahić sinoć zaigrao od prvog minuta u dresu Grasshoppersa. Skakavci su ugostili fenjeraša na tabeli, tim Lausanne koji ih je propisno namučio.

Ipak, pogodak Dabbura u nadoknadi vremena bio je vrijedan novih bodova.

„Zadovoljan sam svojim nastupom. Važna pobjeda za nas, posebno zbog remija Basela na domećem terenu. I u narednom kolu smo domaćini, pa očekujemo još jednu pobjedu,“ kaže u razgovoru za naš portal Sanel Jahić.

Novi stoper Grasshoppersa nada se skorom povratku među Zmajeve. Gledao je meč u kojemu su njegovi prijatelji i bivše kolege iz reprezentacije doživjeli poraz od Egipta.

„Prevelika prašina se digla nakon poraza od Egipta. Loše smo igrali i dobro je ako je se već poraz morao desiti, da se desio u prijateljskoj utakmici. Bez obzira da li Edin Džeko igra dobro ili loše, smatram da je sramotno da mu navijači zvižde jer to taj čovjek nije zaslužio. On je mnogo dao ovoj reprezentaciji. Napadaču nije lako igrati kada kompletna ekipa zakaže. Plasirali smo se na Svjetsko prvenstvo i nije dobro da se kvari atmosfera. Igračima je podrška potrebnija nego ikad, oni su je zaslužili,“ smatra Jahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.