Jahiću 90 minuta u gostujućem remiju Skakavaca

Super liga, 4. kolo

Jahiću 90 minuta u gostujućem remiju Skakavaca

Fudbaleri Grasshoppersa ni nakon četiri kola švicarske Super lige ne znaju za pobjedu. Skakavci su na gostovanju kod Luzerna remizirali odigravši 1:1.

Lang je već u 13. minuti utakmice goste, u čijem sastavu je od prve minute zaigrao nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanel Jahić, doveo u vodstvo. 

Ipak, Skakavci su svega šest minuta uspjeli držati vodstvo. Schneuwly je u 19. minuti pogodio za izjednačenje rezultata.

Nakon što su u prvi 45 minuta viđena dva gola, u nastavku je utakmica  obilovala grubim startovima, a do kraja utakmice na obje strane glavni arbitar meča isključio je po jednog igrača. Prvo je u 77. minuti drugi žuti u redovima Grasshopersa zaradio Grichting, da bi 60 kasnije direktan crveni karton pokazao Lezcano.

U drugoj utakmici koja se igrala u isto vrijeme Sion je sa 1:0 golom Vanczak u 56. minuti savladao Vaduz.

Super liga, 4. kolo:
Luzer - Grasshoppers 1:1 (Scheneuwly 19. / Lan 13.)
Luzern - Vaduz 1:0 (Vanczak 56.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti