Jajalo produžuje ugovor sa Palermom
U svojoj karijeri 30-godišnji Jajalo je pored Palerma igrao još za Slaven Belupo, Sienu, Koln, Sarajevo i Rijeku (Foto: EPA)

Vezan za sicilijanski tim

Jajalo produžuje ugovor sa Palermom

Bh. nogometaš Mato Jajalo blizu je potpisivanja novog ugovora sa Palermom, pišu mediji u Italiji.

Nekadašnji vezista Sarajeva za sicijanski tim nastupa već skoro četiri godine, a premda se u minulom prijelaznom roku govorilo o njegovom odlasku, ostat će, čini se, još neko vrijeme u Palermu.

Mediji na 'čizmi' pišu da je Palermo ponudio Jajalu novi ugovor sa znatno većim primanjima, te da je dogovor samo formalnost, a u sam bh. nogometaš je u nekoliko navrata isticao da je sretan u klubu.

"Nikada nisam rekao da želim otići. Bilo je ponuda, naravno, ali ništa što bi zadovoljilo mene i klub. Emotivno sam vezan za Palermo. Želja mi je da ponovo igramo u Serie A", kazao je nedavno Jajalo.

Jajalu trenutni ugovor sa Palermom važi do ljeta sljedeće godine.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi