Jakirović: Protiv Mladosti nas očekuje teška utakmica, moramo biti ozbiljni

Trener Zrinjskog najavio utakmicu 24. kola PLBiH

Jakirović: Protiv Mladosti nas očekuje teška utakmica, moramo biti ozbiljni

H. Zilić

U 24. kolu PLBiH Zrinjski će sutra gostovati u Doboju kod Kaknja kod ekipe Mladosti.

Utakmica počinje u 15 sati, a pomenuti meč je danas na press konferenciji najavio trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

"Čeka nas zahtjevna utakmica. Mladost je mlada ekipa teži igri. Imaju par talentovanih pojedinaca kao što su Hadžić, Hiroš, Alić, imaju iskusnog Dedića, mislim da sam s tim sve rekao. Mi moramo biti skocnetrisani da bi se vratili sa tri boda. Dat ćemo sve na terenu da osvojimo ta tri boda", rekao je Jakirović, zatim nastavio:

"Sedam ekipa se bori za Evropu. Svaka utakmica je važna. Svjesni smo da su sve utakmice teške. Ne očekujem ništa drugo ni sutra. Moramo biti ozbiljni da bi se nadali pozitivnom rezultatu."

Prokomentarisao je i stanje u ekipi.

"Oporavili su se povrijeđeni igrači. Vratili su se Bilbija i Govedarica, s tim možemo biti zadovoljni. Imamo još nekih dvojbi oko sastava. Neki igrači su bili sa reprezentacijom. Zadovoljni smo. Vidjet ćemo sutra prije utakmice."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pohvalio je ekipu Mladosti.

"Mladost je napravila određene probleme Borcu, ja im želim sreću do kraja, ali nakon ove utakmice."

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uber_i
Samo naprijed plemici i pozdrav iz Tuzle
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi