Jakirović: Zrinjski favorit za titulu? Neću se složiti s tim

Reakcije na press konferenciji nakon trijumfa protiv Željezničara

Jakirović: Zrinjski favorit za titulu? Neću se složiti s tim

H. Zilić

Zrinjski je sa 3:0 savladao Željezničar u četvrtom kolu Premijer lige BiH.

Plemići su odigrali odličan meč, a nakon utakmice na sinoćnjoj press konferencji medijima se obratio trener mostarskog kluba, Sergej Jakirović.

"Odigrali smo jako dobro, dali lijepe golove i zasluženo slavili. Nedostajalo nam je domaćih utakmica. To nam je dalo vjetar u leđa nakon Pecare i Koševa. Nadam se da ćemo i budućnosti ovako nastaviti", rekao je Jakirović, zatim dodao:

"Željezničar je mlada ekipa, pokazali su da imaju enerigju, remizirali su protiv Broca. Mi smo odigrali odlično, imali smo i pravovremene zamjene, vidjeli smo da su neki igrači potrošili."

Prokomentarisao je i raspored na startu sezone.

"Zrinjski niakada nije imao ovakav raspored, pitao sam ljude koji su duže u klubu.

O borbi za titulu?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To je kompliment što misle da smo favoriti za titulu, ali neću se složiti s tim. Imamo mladu ekipu sa nekoliko iskusnih fudbalera. Vidjet ćemo šta će biti."

Jakirović je također pohvalio mlade igrače Zrinjskog koji su večeras odigrali još jedan odličan meč, a izdvojili su se strijelac Igor Savić, te odlični veznjak Ivan Bašić.

Top Komentari

GangEvil877777
Svaka cast ovom covjeku dugo nisam nekog vidio kulturnog i finog na nasim prostorima i toliko opusteno prica.
13 2
block123
Nakon 3 odigrana kola , glupi novinari nazivaju favorite , to samo u nas ima . Po tome sloboda favorit a bice sredina tabele .
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi