Jakovljević: Vruće smo glave i nije pametno ništa pričati

Stoper Zrinjskog nakon poraza od Veleža

Jakovljević: Vruće smo glave i nije pametno ništa pričati

E. Škorić

Mostarski derbi odigran danas u sklopu 13. kola Premijer lige pripao je Veležu koji je s 1:0 pobijedio Zrinjski.

Dosta dugo je na semaforu stojala "nula", ali rezervista Denis Zvonić je u samoj završnici postigao gol za velika tri boda Rođenih.

Velež se s ovom pobjedom "popeo" na osmo mjesto i ima 15 boova, dok je Zrinjski sada šesti sa 20 bodova, ali već sada zaostaje sedam bodova za vodećim Sarajevom.

"Nažalost po nas, Velež je bio bolji za taj jedan gol. Ne mogu reći da su bili bolji suparnik, imali su jednu, dvije šanse ali su oni svoju iskoristili. Nama ostaje da se fokusiramo na slijedeću utakmicu i ovo što prije zaboravimo", rekao je Jakovljević, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne mogu reći da je sad ovaj poraz narušio atmosferu. Vruće smo glave i nije pametno pričati ništa. Kao što sam rekao, moramo se fokusirati na ono što slijedi".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi