Jakupović napustio Borac, već dobio ponudu
Foto: SportSport.ba

Serija odlazaka u Borcu

Jakupović napustio Borac, već dobio ponudu

Dres FK Borac više neće nositi ni ofanzivni fudbaler Demir Jakupović.

Jakupović je drugi mandat u "crveno-plavom" dresu počeo u ljeto 2018. godine, ali kako u ovoj sezoni nije bio u prvom planu odlučio je da potraži novu sredinu.

Da nije došlo do nastavka saradnje koja prema ugovoru ističe u junu potvrdio nam je i sam Jakupović, za kojeg već ima interesa od strane nekoliko timova, posebno Rudar Prijedora.

"Da, imao sam razgovore sa ljudima iz Rudar Prijedora. Još je rano govoriti na tu temu", kaže nam Jakupović koji je već imao priliku nositi dres prvoligaša iz Republike Srpske. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Epizodu u Borcu još su okončali Denis Čomor i Zoran Milutinović, a na izlaznim vratima su i Vladimir Volkov te Marko Mirić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amarosim
Ma kakav ovaj Samo ide tamo vamo rudar-borac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi