Jakupovićevoj odbrani se dive svi osim Ibrahimovića

Nije impresioniran

Jakupovićevoj odbrani se dive svi osim Ibrahimovića

Eldin Jakupović postao je apsolutni heroj Hull Citya na jednom od najtežih gostovanja. 

Brilijantnim paradama golman porijeklom iz BiH je spriječio Manchester United da postigne gol na Old Traffordu i s razlogom je od većine engleskih medija proglašen za najboljeg igrača utakmice. 

Nakon utakmice Jakupovićevu noć za pamćenje je prokomentarisao i Zlatan Ibrahimović. Iako je momak rodom iz Kozarca posebno šokirao Old Trafford intervencijom nakon šuta usamljenog Mate, Šveđanin nije bio impresioniran. 

"Nisam vidio priliku u kojoj je bilo teško golmanu. To nije bila dobra odbrana, nego loš šut. Doduše, neke odbrane je pravio za kamere", izjavio je Ibra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, duel između Manchester Uniteda i Hulla završen je sa 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi