Strijelac jedinog gola večeras

Jamak: Opet smo primili naivne golove

Nermin Jamak, veznjak Željezničara, jedini je u večerašnjem susretu zatresao mrežu Plzena.

Jamak je u finišu prvog dijela zabio za 1:2 kada su Plavi imali igrača više, no nisu uspjeli u nastavku doći do još pokojeg pogotka.

"Nebitno je ko je dao gol. Nismo uspjeli ono što smo mislili, ali mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Nadali smo se prolazu, ali Plzen se opet pokazao kao jaka i disciplinovana ekipa. Pokušali smo i nakon crvenog kartona da stignemo do preokreta...", kazao je za SportSport.ba veznjak Plavih, dodavši:

"Opet primimo dva naivna gola, a kažu da je prvi bio iz ofsajda, no nisam siguran. Dešavaju nam se greške. Puno griješimo u odbrani i nadam se da ćemo to popraviti".

Opet povrede...

"S Benjom mislim da nije ništa ozbiljno, ali Asim je slomio ruku. Ipak, imamo kvalitetnih igrača. Imamo te pehove, ali imamo dovoljno igrača koji mogu pokriti sve pozicije".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Atmosfera je bila veličanstvena

"Ne mogu da se sjetim da sam igrao u boljoj atmosferi. Fenomenalna atmosfera, svaka čast svakom navijaču koji je došao da nas bodri i nadam se da će već za vikend doći u Gradačac da nam pomognu da dođemo do pobjede".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.