Jamak: Osijek je novi izazov u mojoj karijeri

Osijek predstavio pojačanja

Jamak: Osijek je novi izazov u mojoj karijeri

Nermin Jamak i Filip Lončarić koji su u prošloj sezoni nastupali za Željezničar pojačali su Osijek gdje su danas i zvanično predstavljeni.

Zadovoljstvo zbog obavljenog posla nisu krili ni trener Tomislav Rukavina, kao ni novi fudbaleri Osijeka.

„Dobili smo dva iskusna igrača koji će nam svakako zaoštriti konkurenciju za udarnu postavu. Ne radi se samo o kvalitetnim igračima nego i o odličnim ljudima. Lončarić je donio dobro raspoloženje u svlačionicu. Jamak je, pak, nakon samo dva treninga na mene ostavio jako dobar dojam,“ kazao je Rukavina.

„Ugodno sam iznenađen načinom na koji sam primljen u svlačionici. Dolazak u Osijek za mene je novi izazov u karijeri, jer hrvatska liga je jača od naše Premijer lige, što se dobro vidi i po rezultatima koje hrvatski klubovi postižu u Europi. Sad je na meni da pokažem koliko vrijedim i kroz treninge pokušam izboriti mjesto u prvoj ekipi,“ izjavio je Nermin Jamak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.