Jamak: Velež će se sigurno izvući

Nova pobjeda Čelika

Jamak: Velež će se sigurno izvući

S. Mlaćo

Nova tri boda upisao je Čelik u Mostaru. Zeničani su nakon preokreta savladali FK Velež, te imaju razloga za zadovoljstvo. 

Nakon utakmice svoj komentar dao je vezista Čelika Nermin Jamak.

"Mislim da je bila teška utakmica. Velež je kvalitetna ekipa, oni će se izvući sigurno. Vrijeme je bilo teško, no mislim da smo katastrofalno ušli u utakmicu. Probudili smo se nakon primljenog gola, a znali smo da možemo slaviti. Zasluženo smo dobili", kazao je Jamak.

U narednom kolu Čelik će ugostiti Željezničara i očekuje se pravi spektakl na Bilinom Polju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Rus
Aferim Nermine. Steta sto igras za ovu djubrad.
10 2
zeničkidokosti
Dame i gospodo, Nermin Jamak!
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi