Fudbaler NK Čelika je govorio i o mogućnosti izlaska u Evropu

Jamak: Za nas dobre igre nisu iznenađenje

D. Kurbegović

Čelik se nakon kraće pauze vratio treninzima i počeo pripreme za naredni izazovu u okviru Premijer lige BiH.

Zeničani su sjajno otvorili proljetni dio sezone, a iskusni Narmin Jamak smatra da to nije iznenađenje.

"Mislim da smo mi i u prvoj polusezoni pokazali da imamo jako dobru i ozbiljnu ekipu. Uz nova pojačanja kvalitet je došao do izražaja, a i dolaskom novog trenera je došlo do promjena. Radimo jako dobro, mi nismo iznenađeni što igramo ovako dobro i što smo osvojili dosta bodova u nastavku sezone", istakao je Jamak, pa nastavio:

"U četiri utakmice drugog dijela sezone smo pokazali da smo kvalitetna ekipa i mislim da smo sve protivnike nadigrali".

Nakon reprezentativne pauze Čelik dočekuje Mladost u okviru Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali smo tri slobodna dana, jučer smo počeli sa pripremama za Mladost. Svi znamo da je Mladost ozbiljna i kvalitetna ekipa. Tokom sezone su pokazali da su i oni kandidat za izlazak u Evropu... Mislim da nas očekuje kvalitetna utakmica, očekujem pun stadion nakon našim dobrih rezultata. Vidjet ćemo, neka bolji pobjedi", poručio je Jamak, pa dodao:

"Nošeni prethodnim rezultatima u utakmicu ulazimo kao favoriti i pokušat ćemo ostvariti pobjedu kako bi se još više primakli pozicijama koje vode u Evropu... Može li Čelik u Evropu? Ekipa je čvrsto ne zemlji, ne razmišljamo još o izlasku u Evropu, idamo iz utakmice u utakmicu i vidjet ćemo šta će nam to na kraju donijeti".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi