James: Ne znam da li ću nastupati na OI u Riju 2016

James: Ne znam da li ću nastupati na OI u Riju 2016

Jedan od najboljih igrača današnjice, LeBron James koji je osvojio svoje drugo olimpijsko zlato sa košarkaškom reprezetacijom SAD-a, izjavio je kako bi Olimpijske igre u Londonu vrlo lako mogle biti njegove posljednje.

Jamesu su igre u Londonu bile treće po redu nakon Atine i Pekinga, a ovu kompletnu godinu će James zasigurno pamtiti samo po dobrom. Nakon što je osvojio svoj prvi NBA prsten sa Miami Heatom, James se također odazvao pozivu selektora te je nastupao na ovogodišnjoj Olimpijadi na kojoj je osvojio najsjajnije odličje.

 

"Bila je to sjajna vožnja, ali ne znam hoću li biti dio ove ekipe 2016 godine. Imali smo uspona i padova, ali srećom, bilo je više uspona nego padova" rekao je 27-godišnji James dodavši za kraj:

 

"Imao sam puno snova o tome, o osvajanju NBA prstena i onda zlatne olimpijske medalje. Sretan sam što sam bio u toj poziciji i što sam bio zdrav. Sretan sam što sam to mogao učiniti za svoju zemlju".

 

James je ponio i titulu MVP-a finalnog susreta olimpijskog turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije