Erdoganov klub poslao službenu ponudu Jamesu Rodriguezu

Turci žele Kolumbijca

Erdoganov klub poslao službenu ponudu Jamesu Rodriguezu

E. Škorić

Kolumbijski reprezentativac još uvijek ima mogućnost da napusti Everton.

Turski klub, koji je pretposljednji u turskoj Superligi s tri poraza u ovoj sezoni a nedavno je bio prvak, ima namjeru da angažuje Jamesa kojeg je Rafael Benitez otpisao.

Kod Carla Ancelottija je Kolumbijac bio važna karika, ali Benitez mu je saopštio da nije u njegovim planovima, zbog čega mora da traži novi klub i bilo je raznih nagađanja tokom ljeta, ali i dalje je član Karamela.

Nema trenutno informacija o tome koliko je Bašakšehir našeg Edina Višće spreman da plati Evertonu i Jamesu, ali navodno su male šanse da igrač napusti Englesku prije zimskog prijelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Turski klubovi uspijevaju dovoditi velike zvijezde iz Liga petica, a prije nekoliko dana je tako Bešiktaš uspio da dovede Miralema Pjanića iz Barcelone.

Fenerbahče i Galatasaray također redovno uspijevaju privući sjajne nogometaše, dok to već godinama rade i manje poznati turski timovi.

Promo

Top Komentari

DadiG
Neka si ti u naslov stavio da je to Erdoganov klub. Biće klikova mašala a ko j.be obraz
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi