James Rodriguez vrijedi 75 miliona eura

Kolumbijac na meti madridskog Reala

James Rodriguez vrijedi 75 miliona eura

Fudbaler kojeg će nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu svi željeti vidjeti u svojim redovima zove se James Rodriguez. 

Međutim pitanje je koliko je klubova spremno platiti iznos koji za Kolumbijca traži vlasnik Kneževa iz Monte Carla, Vadim Vasiljev. Real Madrid je klub koji u svojim redovima želi vidjeti Kolumbijca, ali Florentino Perez još uvijek nije spreman da plati svotu koju traži Vasiljev. 

Prema pisanju Marce Perez je spreman ponuditi između 50 i 60 miliona eura za Rodrigueza, a Vasiljev traži najmanje 75 miliona i niz drugih pogodnosti. Real je spreman i na razmjenu, što bi moglo malo "smekšati" Rusa na čelu Kneževa. 

"Nema niti jedan igrač koji nije na prodaju. Mislim da nema takvog igrača u fudbalu. Međutim i pored toga mislim da će on i Falcao imati odličnu narednu sezonu u Monacu," kaže Vasiljev.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.