James se ne vraća u Real, ali ne ostaje ni u Bayernu

Naredna destinacija Engleska?

James se ne vraća u Real, ali ne ostaje ni u Bayernu

E. Čaušević

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez pred početak ove sezone napustio je Real Madrid i odlučio je karijeru nastaviti u dresu minhenskog Bayerna.

James je u njemački klub stigao na dvogodišnju posudbu, ali prema svemu sudeći na Allianz Areni zadržat će se samo ovu sezonu. Kolumbijac je u dosadašnjem dijelu pružio nekoliko dobrih partija i bilo je riječi o tome da će se vratiti na Santiago Bernabeu.

Ipak, James je jasno dao do znanja da će se vratiti u kraljevski klub samo u slučaju da Zinedine Zidane više ne bude trener ove ekipe. Također, Kolumbijac baš nije zagrijan da ostane u Bayernu još jednu sezonu i, navodno, zatražio je da na ljeto potraži novi klub.

Kako prenose španski mediji interes za ovog igrača pokazalo je nekoliko evropskih velikana, a Jamesova velika želja je da se okuša u engleskom Premiershipu. Kako piše Marca ovaj fudbaler je odlučan da karijeru nastavi u Arsenalu ili Liverpoolu koji su pokazali veliki interes za njega.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi