James upitan za nastup na klupskom SP

Muči ga povreda

James upitan za nastup na klupskom SP

Fudbaleri Real Madrida će naredne sedmice nastupiti na Svjetskom prvenstvu za klubove koji će se održati u Maroku, a postoji realna šansa da tamo budu lišeni usluga jednog od najboljih fudbalera.

James Rodriguez povrijedio je mišić desne noge na utakmici protiv Celte koja je završena rezultatom 3:0, ali je donijela glavobolje Carlu Ancelottiju.

"Počeo je da trenira, ali je njegov nastup na klupskom Svjetskom prvenstvu. Vidjet ćemo, nadamo se da će biti spreman za petak", rekao je trener Kraljeva.

James Rodriguez će definitivno propustiti susret sa Almerijom koji se igra u petak, a vrlo vjerovatno će biti out i za meč polufinala takmičenja koje će se igrati u Maroku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.