Jamesova izjava naljutila navijače Real Madrida

Brzo je zaboravio Real

Jamesova izjava naljutila navijače Real Madrida

Endin Čaušević

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez ovog ljeta odlučio je napustiti Real Madrid i naredne dvije godine će igrati na posudbi u Bayernu.

James je bio veoma nezadovoljan minutažom koju je imao u kraljevskom klubu u posljednje dvije sezone i želio je da promijeni sredinu. Kraljevi su odlučili da ga pošalju na posudbu u Bayern gdje će igrati naredne dvije sezone.

Kolumbijac je već debitovao za novi klub u prijateljskim utakmicama i pokazao je da će biti veliko pojačanje za Bavarce. Ipak, čini se da je James prebrzo zaboravio odakle dolazi, jer je svojom izjavom žestoko naljutio navijače Real Madrida.

"Bayern je veliki klub baš kao i Real Madrid, pa možda i veći od Reala. Uvijek sam imao mnogo poštovanja prema Bayernu i kada je stigla opcija da dođem ovdje nisam se dugo mislio. Bayern ima dosta zvijezda baš kao i Real i oba kluba su jednake kvalitete", rekao je James.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi