Jamie Carragher se osramotio u programu uživo
Carragher nije shvatio da program već ide uživo

Voditelj nije izdržao i morao se nasmijati nakon ove urnebesne scene

Jamie Carragher se osramotio u programu uživo

S. Pašalić

Tottenham i Liverpool će večeras na stadionu Wanda Metropolitano odmjeriti snage u finalu Lige prvaka.

Već su krenule pripreme i neke televizije su počele raditi emisije uživo uoči večerašnjeg meča, a u jednoj od njih legendarni igrač Liverpoola Jamie Carragher se našao u nezgodnoj situaciji.

Carragher je uhvaćen kako gleda svoj telefon u emisiji koja je išla uživo prije finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama.

Radeći kao stručnjak za Viasport Fotball, njegov sagovornik Jan Aage Fjortoft postavio mu je pitanje dok su kamere sve prenosile uživo, ali čini se da legenda Liverpoola nije obraćala pažnju.

Carragher je opušteno gledao u svoj mobitel, a zatim je iznenađeno pitao: 'Jesmo li u programu', na šta mu je voditelj odgovorio da jesu, a Carragher je brzo maknuo mobitel i flašicu s vodom koji su se nalazili na stolu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi