Janjić novi trener Javora

Janjić novi trener Javora

Edmir Škorić

Srbijanski prvoligaš Javor iz Ivanjice predstavio je novog šefa stručnog štaba. Riječ je o Aleksandru Janjiću.

Janjić je bivši nogometaš Rada, koji je nastupao i u Njemačkoj, Kipru i Meksiku, a kao trener vodio je Rad i Bežaniju protekle dvije godine. On će na klupi Javora naslijediti Vlada Milojevića.

“Javor mi nije stran, njegove rezultate pratim duži period, poznajem većinu igrača, što će mi pomoći da brže upoznam mogućnosti tima. Na prva dva treninga primijetio sam da ekipa ima potencijal, to valja maksimalno iskoristiti, ima dosta prostora za napredak. Predočio sam igračima da nas očekuje težak rad kako bismo odgovorili izazovima”, kazao je Janjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.