Janjić: Utakmica u kojoj je junak udario na junaka

Treneri meča u Banja Luci na press konferenciji

Janjić: Utakmica u kojoj je junak udario na junaka

D. Vejo

Nula nula. Tako je završio meč na Gradskom stadionu u Banjaluci. Zabrinjavajuće i za jedne i druge. Borba za opstanak i nije počela kako treba kod Velikana iz Platonove, doki Tuzlaci imaju razlog za brigu, iako sa bodom s vrućeg terena mogu biti zadovoljni.

„Utakmica od izuzetnog značaja i za Borac i za nas. Nije bilo puno šansi, oni su imali dvije kvalitetne prilike kao i mi. Na kraju neriješeno, nismo zadovoljni tim rezultatom jer smo ekipa koja ide na prvo mjesto. Malo nas zabrinjava to, moramo popraviti igru. Ne smije nam se dešavati da propuštamo šanse kao večeras koju je imao Ahmetović. Želim da naglasim suđenje, prezadovoljan sam, ovakvo suđenje bi trebalo da bude i u budućnosti“, rekao je za SportSport.ba član stručnog štaba Slobode, Nedim Omerović.

Omerović je skupa sa Amirom Spahićem mijenjao prvog trenera Tuzlaka Husrefa Musemića, koji zbog crvenog kartona nije mogao da vodi svoj tim u ovom susretu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Sastale su se dvije ekipe jednakog kvaliteta. Ovo je bila utakmica junak na junaka, igralo se oprezno. S obzirom na kvalitet našeg terena, nismo uspostavili tu pas igru koju smo očekivali. Rezultatom nisam zadovoljan, u ovoj utakmici smo išli na pobjedu ali igrali smo protiv trenutnog šampiona. Moramo podići nivo igre kako bi ostvarili cilj koji smo zacrtali“, dodao je trener Borca, Aleksandar Janjić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi