Šef stručnog štaba FK Sarajevo

Janjoš: Bili smo nervozni, u Tuzlu idemo po bodove

Samir Mlaćo

U prvom kolu Lige za prvaka naše zemlje nogometaši Sarajeva večeras su remizirali sa Radnikom iz Bijeljine (1:1). 

Sarajevo je povelo u prvi sekundama meča, ali se na kraju samo zadovoljilo jedni bodom.

Šef stručnog štaba bordo tima Mehmed Janjoš poslije utakmice očekivano nije mogao biti zadovoljan.

"Naravno da ne mogu biti zadovoljan rezultatom. Mislim da je prvo poluvrijeme Sarajevo odigralo dostu dobru utakmicu, a znali smo da je protivnik odličan i odlično vođen. Na našu nesreću nismo imali par adekvatnih igrača koji su nam jako bitni u igri, ali i pored toga smo imali prvo poluvrijeme tri izgledne prilike da zabijemo drugi pogodak i ta bi utakmica otišla u drugom smjeru. Sada idemo u Tuzlu ponovo po bodove, kazao je Janjoš. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo je dosta nervoze i igrači su željeli što prije da dadnemo taj drugi gol. Očekivali smo da će biti mirniji taj protok i da u takvoj igri postignemo gol", dodao je Janjoš.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi