Janjoš: Bojimo se da bi Duljević mogao duže pauzirati

Povrijedio se protiv Viteza

Janjoš: Bojimo se da bi Duljević mogao duže pauzirati

Edmir Škorić

FK Sarajevo je danas u Vitezu slavilo protiv istoimenog domaćina s minimalnih 1:0.

Bordo tim je stigao do važne pobjede golom u zadnjim minutama, a ovo je ujedno bio treći debi Mehmeda Janjoša na klupi FK Sarajevo.

„Na početku press konferencije bih se zahvalio domaćinu na dočeku. Što se toga tiče, sve je bilo u najboljem redu kao što se i očekuje i zna od Viteza. Što se tiče utakmice, igra nije bila na nekom zavidnom nivou. U prvom poluvremenu Vitez je promašio dva zicera, a mi smo također promašili dva zicera u drugom poluvremenu i onda sa puno, puno sreće u 90. minuti postigli pogodak za konačnih 1:0. Mislim da, kada se sve sabere, da bi najrealniji rezultat bio neriješeno, ali moramo biti zadovoljni pobjedom od 1:0.“, kazao je Janjoš, osvrnuvši se na zdrastveno stanje Duljevića i Husejinovića, koji su utakmicu morali napustiti zbog povreda.

„Kod Duljevića je u pitanju skočni zglob i vidjeti ćemo šta će biti, bojimo se da ne bude duža povreda, ali vidjet ćemo. Što se tiče Husejinovića, on je napravio jednu dugu pauzu, nije bio u trenažnom procesu i zadnjih petnaest do dvadeset dana trenira sasvim normalno i pokušali smo sa njim da dobijemo jednu mirnoću, nismo to uspijevali pogotovo u prvom poluvremenu, gdje je Vitez objektivno bio kvalitetnija ekipa od nas, ali kao što reće moj kolega iz Viteza, drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje i mislim da je Sarajevo odigralo kvalitetnije. Said se povrijedio, ali isto tako da se nije povrijedio bio bi brzo zamijenjen.“

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi