Trener Sarajeva nakon utakmice

Janjoš: Fudbal je još jednom pokazao sve svoje čari

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva savladali su danas na domaćem terenu Mladost (4:3) u meču 16. kola Premijer ige Bosne i Hercegovine. 

Bordo tim je pred svojim navijačima na Koševu odigrao sjajno prvo poluvrijeme nakon kojeg su vodili sa 4:1, ali su na kraju strepili do zadnje minute jer je Mladost smanjila na 4:3. Nakon meč trener Sarajeva, Mehmed Janjoš, kazao je da je fudbal danas pokazao sve svoje čari.

"Fudbal je još jednom pokazao svoje čari, odigrate fantastično prvo poluvrijeme, postignete četiri gola i dominirata, a onda dođe drugi dio gdje se protivnik vrati i prisili vas da drhtite do kraja. Neshvatljivo je kako smo komotno igrali u drugom poluvremenu, klub renomea poput Sarajeva ne može to dopustiti", rekao je Janjoš, te dodao:

"Duljević je danas igrao odlično, zaslužio je sve pohvale. Konačno je našao pravu formu i kapitenski je vodio ekipu. Sada idemo Metallegheu i nadam se da ćemo nastaviti ovaj sjajan niz".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi