Janjoš: Igraćemo muški
Mehmed Janjoš

Janjoš: Igraćemo muški

Nakon što su na Koševu uspjeli savladati Trnavu sa minimalnih 1:0, večeras će izabranici Mehmeda Janjoša pokušati učiniti isto. Šef stručnog štaba dobro je raspoložen pred večerašnji duel.

"Mi smo spremni za večerašnji dvoboj sa Trnavom. Oni su se pokazali na Koševu kao veoma nezgodan protivnik, ali smo i mi pokazali svoj kvalitet. Večeras moramo odigrati borbeno i muški. Ako ponovimo pristup i igru kao sa koševa ne bi trebao biti upitan naš prolazak dalje".

Sarajevo igra večeras oslabljeno, ali Janjoš kaže:
"Ne znam kada mi je bllo gore, nego kada sam saznao da neće putovati Muminović. On će nam nedostajati, to je sigurno. Također, siguran sam da će igrač koji dobije priliku za igru umjesto njega kvalitetno odraditi svoj posao na terenu. Najvjerovatnije, to će biti Pliska ili Hamzagić. Prvi je jako brz i prodoran, mogao bi na kontre probijati zadnju liniju, a drugi ima izvaredan zadnji pas. Ipak, još se nisam odlučio.", poručio je iz Trnave Mehmed Janjoš za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.