Trener Sarajeva nakon pobjede nad Slobodom

Janjoš: Naši promašaji postaju naučna fantastika

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva slavili su večeras u prvom susretu 7. kola Lige za prvaka BH Telecom Premijer lige protiv FK Sloboda sa minimalnih 1:0.

 Vrijednu pobjedu bordo timu donio je Nermin Crnkić u prvim sekundama meča. Nakon utakmice medijima se obratio šef stručnog štaba tima sa Koševa Mehmed Janjoš.

"Sarajevo je danas imalo dva problema, prvi je jaka Sloboda, a drugi da već tri zadnje utakmice nismo ovdje pobijedili. To je bio veliki problem kod igrača i mislim kada se sve sabere da smo zasluženo pobijedili. Naši promašaji postaju naučna fantastika, ali nisam nezadovoljan. Sloboda je onakva kakva smo očekivali da će biti", jasan je bio Janjoš.

"Hebibović je postigao 7-8 golova i to je momak koji na svakoj utakmici ima makar dvije izgledne šanse i sve dok bude tako radio njegovo mjesto nije upitno", prokomentarisao je Janjoš Anela Hebibovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo planirali ako dođemo do drugog pogotka da Duljevića odmorimo, ali nemamo vremena i prava da kalkulišemo, pa koliko izdržimo. Mi sada imamo četiri teške utakmice i mislim da će se sve riješiti. Ne vjerujem da će utakmica na Grbavici odlučiti prvaka", dodao je Janjoš.  

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi