Janjoš proziva naredne srijede

Okupljanje FK Sarajevo 11. januara

Janjoš proziva naredne srijede

Midhat Šljivak

Stručni štab FK Sarajevo, na čelu sa trenerom Mehmedom Janjošem, obavit će prozivku igrača naredne sedmice.

Bordo tim će u srijedu 11. januara obaviti prozivku fudbalera, čime će zvanično početi pripreme tima s Koševa za proljetni dio prvenstva u Premijer ligi BiH.

Prvi trening u novoj godini fudbaleri Sarajeva će odraditi u četvrtak 12. januara.

"Predstavit ćemo igračima šta očekujemo od njih i koje su njihove obaveze. Prvi dani bit će rezervisani za uvodne treninge, testiranja i ljekarske preglede, dok od 16. januara krećemo punom parom", rekao je šef stručnog štaba Bordo tima Mehmed Janjoš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo iza sebe ima dosta dobru polusezonu. Nakon odigranih 18 kola tim s Koševa je na drugom mjestu tabele sa 34 boda, četiri manje od vodećeg Zrinjskog.

Sarajevo će u prvom kolu proljetnog prvenstva na Koševu dočekati ekipu Viteza, trenutno devetoplasiranu ekipu u Premijer ligi BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi