Sarajevo u nedjelju protiv Olimpica

Janjoš: Samopouzdanje se vraća pobjedama

Edmir Škorić

Trener Sarajeva Mehmed Janjoš najavio je na današnjoj press konferenciji duel s Olimpicom.

Nakon pobjede u Vitezu, Sarajevo u nedjelju u 17 sati dočekuje ekipu Olimpica, te jasno očekuje pobjedu.

"Duljević, Husejinović i Sarić sigurno neće igrati i to nam predstavlja problem. Ali ako pogledamo tabelu, logično je reći da ćemo lako osvojiti tri boda, no to neće biti tako prelako. Olimpic je odlična ekipa koja zna da igra i izgubila je neke utakmice koje su bile slične. Ne bježimo od uloge favorita. Ipak, želimo slaviti i produžiti niz pobjeda", rekao je Janjoš.

"Samopouzdanje se vraća isključivo pobjedama. Prvo poluvrijeme smo igrali loše u Vitezu, a u drugom je mnogo bolje. Imali smo sreće, ne bi bilo nezaluženo da je Vitez osvojio bod. Isto tako, nije nezasluženo što smo slavili. Imali smo tri mrtva zicera u utakmici", dodao je Janjoš, te opet pozvao na oprez:

"Moramo biti maksimalno oprezni. Favoriti smo, ali to sve treba pokazati na terenu. Moramo s mnogo želje i odgovornosti osvojiti tri boda. Uradit ćemo sve da pobijedimo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O lošoj realizaciji, trener bordo tima je rekao: "Sarajevo postiže malo golova, ali ne treba nikoga izdvajati. Cijela ekipa treba i da se brani i da napada. Radimo na tome da budemo što efikasniji", ističe Janjoš.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi