Janjoš: Zadovoljan sam, slijedi zasluženi odmor

Sarajevo slavilo na Koševu

Janjoš: Zadovoljan sam, slijedi zasluženi odmor

Fudbaleri Sarajeva uspjeli su ostvariti pobjedu u okviru 18. kola BHT Premijer lige BiH. 

Bordo klub je na domaćem terenu savladao Radnik golovima Ahmetovića i Hebibovića, a zadovoljan onim što su pokazali njegovi izabranici bio je i Mehmed Janjoš. 

"Sjajna priča se nastavlja i žao mi je što se završava jesenji dio sezone. Mi smo sada za protivnika imali ekipu koja zna da igra, koja je opasna i jako sam zadovoljan partijom protiv Radnika. Sarajevo sada ide na zaslužen odmor", kazao je, između ostalog, Janjoš nakon utakmice i potom dao ocjenu na prvi dio sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo na kraju postigli izvanredan rezultat. Napravili smo sinergiju s igračima i navijačima i to daje rezultat", istakao je trener FK Sarajevo.




Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi