Janković: Nadam se da možemo otići do kraja

Juniorski reprezentativci optimistični pred EP

Janković: Nadam se da možemo otići do kraja

D. Rakanović

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine odlazi na Evropsko prvenstvo A dizivije u Slovačkoj.

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine odlazi na Evropsko prvenstvo A dizivije u Slovačkoj.

U dvorani Skenderija je ovim povodom održana konferencija za novinare.

Reprezentativac Sani Čampara smatra da trebaju fokus prebacivati na prvu narednu utakmicu kako bi ostvarili što bolji plasman u Slovačkoj. 

'Moja očekivanja za Evropsko prvenstvo je da odradimo dobro treninge do početka i da se fokkusiramo na prvu utakmicu protiv Francuske. Ne trebamo gledati dalje od toga. Moramo dati sve od sebe i na kraju da ostvarimo što bolji plasman na ovom prvenstvu'', rekao je Čampara.

Reprezentativac Aljoša Čampara istakao je da su bile zahtjevne pripreme. 

"Pripreme su bile naporne, ali smo ih dobro odradili. Kako vrijeme odmiče, tako dižemo formu. Optimistično očekujemo Evropsko prvenstvo, i idemo utakmicu po utakmicu. Nadam se da možemo doći do samog kraja, a da li ćemo uspjeti, vrijeme će pokazati'', rekao je Janković.

Evropsko prvenstvo u Slovačkoj počinje 29. jula, a naša reprezentacija će igrati u grupi sa domaćinom, Latvijom i Francuskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi