Janković postigao dogovor sa Željezničarom

Prvo pojačanje na Grbavici

Janković postigao dogovor sa Željezničarom

Čelnici Fudbalskog kluba Željezničar već su angažovali prvo pojačanje za narednu sezonu, a riječ je o srbijanskom internacionalcu Dejanu Jankoviću. 

Kao što je i najavljivano na portalu SportSport.ba, prva lasta u svlačionici sarajevskog tima je 29-godišnji Dejan Janković, koji je sa  Željezničarom dogovorio jednogodišnju saradnju. 

"Imate dobre informacije, sve smo dogovorili i sljedeće sedmice trebao bih se pojaviti na prozivci svog novog kluba. Svjestan sam da je Željezničar veliki klub i za mene veliki izazov da ostavim dobar utisak kao u Veležu. Naravno, cilj je opravdati i povjerenje stručnog štaba i vjerujem da ću se uklopiti", kazao je Janković za SportSport.ba.

Janković je po vokaciji vezni nogometaš i pored Veleža nastupao je još za Srem, Radnički Obrenovac, Leotar i Voždovac. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti