Januarski transfer na pomolu: Održan sastanak Barce i predstavnika zvijezde Intera

Katalonci se bacili na posao nakon povrede Umtitija

Januarski transfer na pomolu: Održan sastanak Barce i predstavnika zvijezde Intera

Barcelona je već u potrazi za potencijalnim januarskim pojačanjima, a Mundo Deportivo sada tvrdi da su se čelnici Barce već sastali sa predstavnicima mladog defanzivca Intera Milana Skriniara.

Ovo nije prvi put da se sjajni Skriniar dovodi u vezu za napuštanjem Intera, pošto se već odavno špekuliše da je za njegove usluge izuzetno zainteresovan i Manchester United.

Pream pisanju Mundo Deportiva Barca "pojačava pritisak" na Skriniara nakon teške povrede Samuela Umtitija, a kako se navodi Katalonci će imati još jednu šansu da razgovaraju sa 23-godišnjim Slovakom pošto se Barcelona nalazi u istoj grupi Lige prvaka kao i Inter.

Inače, Inter je Skirniara doveo 2017. godine iz Sampdorije za 27 miliona eura, a od tada je njegova vrijednost drastično porasla pošto se brzo nametnuo kao vođa defanzivne linije Nerazzurra i pokazao veliki talenat.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi