Januzaj nema mira: Belgijanac sada seli u La Ligu?

Želi ga Real Sociedad

Januzaj nema mira: Belgijanac sada seli u La Ligu?

Belgijanac iz redova Manchester Uniteda Adnan Januzaj ponovo će napustiti Old Trafford.

Januzaj je već dugo godina član Manchester Uniteda, ali nikako da dobije pravu priliku na Old Traffordu.

Njega su Crveni đavoli u posljednjih nekoliko sezona dva puta slali na posudbe i to u Borussiju Dortmund i Sunderland, ali ni tu nije blistao te se nije uspio dokazati upravi kluba sa Old Trafforda.

Čini se da je sada došlo vrijeme da Manchester proda Januzaja, a zainteresovan je Real Sociedad što je i potvrdio predsjednik ovog kluba Jokin Aperribay.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Istina je da smo zainteresovani za Januzaja, ali za sada nismo razgovarali ni s njim ni s Manchester Unitedom. Čekamo odluku Manchester Uniteda i tada ćemo reagovati. Postoji još nekoliko klubova koji su zainteresovani za njega i neće nam biti lako", rekao je Aperribay.

Podsjetimo, Januzaj je u prošloj sezoni, koju je proveo u Sunderlandu, odigrao 25 mečeva u Premeirshipu te je upisao tri asistencije. Smatra se da ga Manchester United neće pustiti za cifru manju od osam miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi