Januzaju slijedi treća posudba?

Ide u Tursku?

Januzaju slijedi treća posudba?

E. Škorić

Belgijanac Adnan Januzaj mogao bi karijeru nastaviti u Turskoj, u redovima velikana Fenerbahčea.

Mnogi igrači na ljeto žele dovesti Januzaja i Fenerbahče je izgledan kandidat za potpis nogometaša koji je puno obećavao u Manchester Unitedu, ali nije pokazao sav svoj potencijal.

Januzaj je igrač Manchester Uniteda od 2013l godine i za Crvene vragove odigrao je 50 mečeva uz pet golova.

United ga je prov slao u Borussiju Dortmund na posudbu, a onda je poslan u Sunderland, gdje je odigrao 22 utakmice. 

U Unitedu nisu otpisali 22-godišnjeg Januzaja, mada je očigledno da Jose Mourinho ne računa najozbiljnije na momka rođenog u Briselu, pa postoji realna mogućnost da bude posuđen Fenerbahčeu.

Turski list Takvim tvrdi da će Fener pregovarati s Unitedom i pokušati, ako ništa, posuditi igrača, kojeg već traže Roma, Lyon i Marseille, a njega ugovor s Crvenim vragovima veže do ljeta naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi