Jarni: Zadovoljan sam rezultatom, igru treba popraviti

Trener Sarajeva nakon utakmice sa ukrajinskim Metalurgom

Jarni: Zadovoljan sam rezultatom, igru treba popraviti

FK Sarajevo nalazi se u Antaliji na pripremama za nastavak sezone BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Bordo tim jučer je odigrao prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Turskoj. Ekipa sa Koševa slavila je protiv ukrajinskog Metalurga 2:1, golovima Nemanje Bilbije. Nakon utakmice šef stručnog štaba FK Sarajevo, Robert Jarni istakao je kako može biti zadovoljan rezultatom, ali da igru još uvijek treba popraviti. 

"Utakmica sa Metalurgom nam je jako dobro poslužila, protivnik po mjeri, protivnik iz Prve ukrajinske lige. Bila su dva lica Sarajeva. Prvo poluvrijeme gdje smo jako dobro stajali na terenu. Ono što me posebno raduje je činjenica da smo trkački jako dobro odradili utakmicu," rekao je Jarni i dodao: 

"Sigurno da smo imali i nekih nedostataka, ali ovo je ipak prva utakmica. Momci su prvi put odigrali jednu pravu utakmicu. Rezultatom možemo biti zadovolji, ali igru moramo popraviti. Imamo dovoljno vremena da cijeli plan sprovedemo do kraja, kako bi na početku prvenstva bili spremni maksimalno," riječi su Jarnija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti