Jasmin Šćuk pogodio, ali Ibrahim Šehić nije imao svoj dan
Tim za kojeg brani bh. golman Ibrahim Šehić sada je mnogo bliže zoni ispadanja i sigurno da im predstoji velika borba kako bi se izvukli

Superliga Turske

Jasmin Šćuk pogodio, ali Ibrahim Šehić nije imao svoj dan

M. Šljivak

Erzurum je u 15. kolu turske Superlige poražen na svom terenu od Yeni Malatayspora sa 1:3.

Domaći tim je u 44. minuti prvog poluvremena poveo. Dosuđen je penal, a pogodio je bh. internacionalac Jasmin Šćuk za prednost od 1:0.

Ipak, u nastavku meča potpuni preokret. Gosti su od 67. do sudijske nadoknade meča postigli tri gola, a Ibrahim Šehić na golu Erzuruma nije mogao napraviti ništa.

Malatyaspor je u 67. minuti došao do izjednačenja pogotkom Donalda, a zatim je Tozlu golovima u 78. i 94. minuti završio posao za konačnih 1:3.

Šćuk i Šehić su na terenu proveli svih 90 minuta.

Superliga, 15. kolo:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Erzurum - Yeni Malatyaspor 1:3

Top Komentari

Ziky
hahahaha begović primio 4 ovaj 3 hahaha koje rupe doduše i igraju za malu i ispodprosječnu reprezentaciju bez ikakvih uspjeha
2 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi