Jasna poruka iz FK Sarajevo: Bilo kakvi navodi o smjeni trenera nisu tačni
Musemić je u trenutku objave ovog članka sa prvotimcima FK Sarajevo na dobrotvornoj večeri za djecu oboljelu od raka

Demantovane glasine

Jasna poruka iz FK Sarajevo: Bilo kakvi navodi o smjeni trenera nisu tačni

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva ovog vikenda gostuju kod ekipe Veleža u derbiju 17. kola Premijer lige BiH.

 A, kao grom iz vedra nema društvenim mrežama procurila je informacija o navodnoj smjeni šefa struke aktuelnog prvaka Husrefa Musemića.

Tim povodom kontaktirali smo FK Sarajevo iz kojeg su ovakve navode u momentima kada se ekipa priprema za finiš prvog dijela sezone oštro odbacili.

"U ovom trenutku klub se priprema za predstojeću utakmicu Premijer lige BiH protiv Veleža, te bilo kakvi kavodi o smjeni trenera nisu tačni", poručili su iz FK Sarajevo za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica između Veleža i Sarajeva igra se u subotu od 13 sati na stadionu "Rođeni". Sarajevo je nakon 16 odigranih kola na drugom mjestu sa 32 boda koliko ima i prvoplasirani Željezničar. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi21
Čitajte ovaj portal za 7 dana.. Husrefu se bliži kraj.. Samo pripremaju teren..
10 16
Plavi21
Hahahaha hahahaha Kako se pere uprava... A već Husref bivšii
8 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi