Jasna poruka s Juga za igrače Želje nakon večerašnjih 2:2

Remi na Grbavici

Jasna poruka s Juga za igrače Želje nakon večerašnjih 2:2

E. Škorić

Željezničar je imao vodstvo protiv Slobode u dva navrata, na kraju je osvojio samo bod (2:2) u petom kolu Premijer lige.

Sloboda se pokazala kao tvrd orah i na kraju je zaslužena odnijela bod sa Grbavice.

Domaći su imali vodstvo na poluvremenu, no u nastavku su prepustili incijativu Tuzlacima, koji to koriste i dolaze do gola i na kraju velikog boda.

Po završetku meča, igrači Želje prišli su najvatrenijim navijačima na južnoj tribini, gdje ih je dočekala jaka poruka: "Volim te Željo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Priliku za nove bodove Plavi imaju narednog vikenda na Pecari protiv Širokog Brijega.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Ako povedu ovog sudiju, zeljo ima odlicne sanse na pecari.
15 0
DamirT
Tacnije,volim te sudija
2 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi