Jasno je poručio: Ne idem ni za tri puta veću platu

Luis Suarez sretan u Barceloni

Jasno je poručio: Ne idem ni za tri puta veću platu

Endin Čaušević

Napadač Barcelone Luis Suarez izjavio je da nema namjeru da napušta Camp Nou.

Suarez je u Barcu stigao pred početak prošle sezone i odlično se uklopio u napadu sa Messijem i Neymarom. Urugvajac je ove sezone nastavio sjajnu golgetersku formu i postao je ljubimac navijača katlonske ekipe.

"Nema šanse da idem iz Barce. Kad bi mi ponudili tri puta veću platu ja bih opet ostao na Camp Nou. Ispunio sam svoj dječački san jer sam uvijek želio da zaigram u dresu Barcelone", rekao je Suarez.

Urugvajski fudbaler bio je jedan od junaka u pobjedu Barcelone u Madridu protiv Reala kada je postigao dva gola. Suarez ne krije da je sretan što igra u napadu pored Messija, koji je za njega najbolji fudbaler svih vremana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Messi je najbolji igrač kojeg sam gledao, njegovi prirodni talenat je nevjerovatan. Siguran sam da on neće nikada napustiti Barcelonu", dodao je napadač katalonske ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.