Javier Pastore se vraća u Seriju A?

Želi ga Inter

Javier Pastore se vraća u Seriju A?

Argentinski vezista Javier Pastore namjerava u januarskom prelaznom roku napustiti ekipu PSG-a. 

Pastore je u PSG stigao davne 2011. godine, ali se nije mnogo naigrao, posebno u proteklim sezonama. Upravo zbog male minutaže on je spreman u januaru mjesecu da seli iz Pariza, a za sada je najrealnija opcija njegov povratak u Seriju A. 

Za usluge nekadašnjeg igrača Palerma interesuje se ekipa Intera koja ga vidi kao idealno pojačanje u veznom redu, a smatra se da bi ga mogli dobiti za cijenu od oko 30 miliona eura. 

Italijanski mediji prenose kako bi se predstavnici Intera u narednim danima mogli sastati sa predstavnicima PSG-a da dogovore ovaj transfer, ali treba istači da će Narazzurri, kada je u pitanju ovaj transfer, imati konkurenciju Atletico Madrida. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Pastore je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao pet mečeva te je postigao dva pogotka. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti