Pastore ima veoma zanimljiv poklon za Neymara

Dat će mu svoju "desetku"

Pastore ima veoma zanimljiv poklon za Neymara

Brazilski napadač Neymar uskoro će postati novi član PSG-a.

Saga oko njegovog transfera iz Barcelone u PSG traje već 10-ak dana. Svakodnevno smo slušali razne priče oko njegovog transfera, a tome će za vjerovatno dan ili dva doć kraj.

Naime, Neymar je već sve dogovorio sa francuskom ekipom te se oprostio od saigrača iz Barcelone. On će do kraja sedmice potpisati petogodišnji ugovor sa PSG-om, a Barcelona će dobiti 222 miliona eura odštete. 

I, dok se igrači kataolnske ekipe na društvenim mrežama opraštaju od Neymara, igrači PSG-a se raduju igranju s njim. Jedan od onih koji jedva čekaju da zaigraju s Neymarom u tandemo je Argentinac Javier Pastore. On će dobrodošlicu Brazilcu poželjeti na veoma zanimljiv način - dat će mu svoju "desetku". 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Želim da se osjeća komotno i prijatno od prvog dana u našem klubu. Želim mu ponuditi svu podršku koju treba, a sve to kako bi na kraju zajedno osvojili Ligu šampiona", rekao je Pastore koji je dodao da je poklanjanje dresa sa brojem 10 samo mali znak pažnje u znak dobrodošlice. 

Podsjetimo, Neymar se jučer pojavio na treningu Barce, ali nije trenirao već se samo pozdravio sa saigračima i trenerima. Barcelona je na Twitter profilu poručila da mu je dopušteno odsustvovanje sa treninga kako bi završio transfer. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi