Javnost u šoku: Brazilski fudbaler pronađen gotovo obezglavljen i isječenih genitalija
Užasna sudbina fudbalera brazilskog Sao Paula. Njegovo tijela pronašli su slučajni prolaznici u San Jose dos Pinhaisu.

Leš Daniela Corree Freitasa pronađen u grmlju

Javnost u šoku: Brazilski fudbaler pronađen gotovo obezglavljen i isječenih genitalija

Brazilsku javnost potresao je užasan zločin čija je žrtva bio fudbaler tamošnjeg Sao Paula Daniel Correa Freitas, poznatiji samo kao Daniel.

Tijelo ovog fudbalera pronađeno je u Sao Jose dos Pinhaisu u brazilskoj državi Parana. Pronašli su ga u grmlju građani koji su slučajno naišli na užasan prizor pošto je Daniel pronađen gotovo obezglavljen i isječenih genitalija, saopštili su lokalni mediji.

Njegov klub brazilski prvogligaš Sao Paulo je ubrzo izjavio saučešće Danielovoj porodici ii izrazoo žaljene zbog smrti svog fudbalera.

"Fudbalski klub Sao Paolo iražava duboko željanje zbog smrti veznog igrača Daniela Corree Freitasa", poručili su iz brazilskog kluba.

Iako zvanično uzrok smrti Daniela nije potvrđen, lokalne novine "Band D" saopštavaju da je 24-godišnji fudbaler najvjerovatnije bio brutalno mučen prije nego što je preminuo.

"S obzirom na stanje njegovog tijela može se reći da se desila jako nasilna situacija. Čovjek je imao dva duboka reza na vratu, gotovo je obezglavljen, a njegove genitalije su presječene. Put na kojem je nađen je uglavnom pust i već je poznat po ostavljanju tijela", izjavio je jedan brazilski policajac za Band B.

Nesretni Daniel je svoju fudbalsku karijeru počeo u Botafogu, prije nego što je stigao u Sao Paulo, ipak od dolaska u ovaj klub je proveo dosta vremena na posudbama, pa je tako u posljednje vrijeme branio boje drugoligaša Sao Benta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti