Nene potpisao za Sao Paulo

Nekadašnji fudbaler PSG-a

Nene potpisao za Sao Paulo

Ako ste zaboravili na brzonogog brazilskog krilnog fudbalera Nenea, evo dobre prilike da se prisjetite ko je on i gdje igra danas. 

Nene je nekadašnji krilni napadač PSG-a, a za ovu ekipu je igrao od 2010. do 2013. godine i za to vrijeme je upisao 79 utakmica i postigao je čak 36 golova.

On danas ima već 36 godina i prije tri godine se vratio u domovinu kako bi igrao za Vasco De Gamu. Nakon tri godine u ovom klubu odlučio se potpisati za Sao Paulo.

On je tokom karijere promijenio veliki broj klubova, a između ostalog igra je za Santos, Mallorcu, Alaves, Celtu, Monaco, Espanyol, PSG i West Ham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti