Javnost u Srbiji zgrožena potezom dijela navijača Partizana

Neukusne šale na račun Kalinića

Javnost u Srbiji zgrožena potezom dijela navijača Partizana

Dio navijača Partizana je na utakmici protiv Crvene zvezde zgrozio tamošnju javnost zbog poruke koju je poslao košarkašu gostiju, Nikoli Kaliniću.

Grupa momaka je na jednoj od tribina Pionira istakla transparent koji je prožet, u najmanju ruku, brutalnim smislom za humor. Aludirajući na deformitet i Kalinićev problem sa iskrivljenom vilicom, Grobari su istakli: "Vrati Najku usta Kalina"!

Sporni transparent je nešto kasnije i uklonjen, a sasvim je jasno da je grupa mladića u namjeri da bude duhovita ipak otišla predaleko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.