Jazvin uskoro potpisuje za Zrinjski

Dojučerašnji igrač Čapljine

Jazvin uskoro potpisuje za Zrinjski

E. Čaušević

Dojučerašnji ofanzivac Čapljine, Salko Jazvin, u narednim danima bi trebao potpisati ugovor sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine ekipom Zrinjskog.

Jazvin iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Čapljine, te je jedan od najzaslužnijih što je ovaj klub ostao u Prvoj ligi FBiH. U sezoni iza nas ovaj fudbaler je mrežu protivnika tresao 14 puta, te je još dodao osam asistencija.

Na adresu jednog od najboljih fudbalera Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine stiglo je nekoliko ponuda od bh. premijerligaša, a Jazvin je na kraju odlučio za Zrinjski. 

Nekadašnji igrač Veleža pojavit će se na prozivci Plemića, a kako nezvanično saznajemo u narednim danima bi trebao potpisati ugovor sa mostarskim klubom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jazvin će gotovo sigurno biti drugo pojačanje Zrinjskog za novu sezonu jer je danas ugovor sa ovim klubom potpisao Marin Galić koji je došao iz Mladosti.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije